Første bok i butikk

I dag så jeg bøkene for første gang i butikkene. Ryktene sa at Norli på Bystasjonen hadde gratiseksemplarer av bok 1, og at Narvesen Harbitzhjørnet annonserte om byvandringen på lanseringsdagen som nærmer seg. Så siden jeg hadde litt tid etter et intervju, fant jeg ut at jeg måtte gå og sjekke det ut.

Jeg gikk inn på Narvesen på Bystasjonen for å se, og joda, der sto de fint plassert i et eget display. Det var litt stas. Jeg snek frem kameraet og knipset litt.

På Norli sto det en kurv litt gjemt bak et stativ med kort, og der lå de. Siden jeg har gitt vekk alle mine egne eksemplarer, tok jeg med meg en bok.

Grunnen til at det av noen kalles kiosklitteratur? Fint oppstilt og til salgs på Narvesen, og gratis, slengt i en bare såvidt synlig kurv på Norli.

Så gikk jeg til Narvesen på Harbitzhjørnet der boksigneringen skal være på mandag. Og allerede før jeg krysset gaten, så jeg et stort bilde av meg selv. Det var litt sjokk, for jeg hadde trodd at det skulle av boken eller forsideillustrasjonen, og ikke av meg. Men på med solbriller og luske bort og forevige øyeblikket.

Det var både overraskende og gøy å se markedsføringen av bokserien min.

Det var en stolt forfatter som forlot byen etter å ha sett boken sin ute i verden. 🙂

Bok på tur: Bok 1 knipset på tårnfoten til restene av Nonneseterklosteret.

May Lis Ruus 2012

2 thoughts on “Første bok i butikk

  1. Jeg driver å leser første bok nå. Fikk den i posten for en stund siden, siden jeg leser en annen serie fra norske serier – Maria av Svaneberg. Veldig spennende bok, kommer nok til å følge med videre:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s