Overveldende lansering

Ikke i mine mest optimistiske øyeblikk hadde jeg trodd at det skulle være kø foran signeringsbordet og i hele butikken og langt ut på gaten! Da jeg kom ti minutter før tiden, ventet folk allerede, så da var det bare å sette seg ned og begynne.

Og da vi kom hastende etter byvandringsgruppen litt over kl. 17, holdt vi på å løpe forbi, for vi trodde ikke at det kunne være «vår» gjeng, men en gruppe turister. Samme feilen gjorde en mindre gruppe på ca. 100 personer, og de fant ikke vår gruppe igjen. Rundt 400-500 personer hadde møtt opp for å få med seg byvandringen. Et så stort antall hadde vi ikke engang drømt om, og det var fantastisk gøy.

Etter byvandringen gikk ca. 120 stykker videre til Konsertpaleet og for å se boktraileren. Deretter var det hyggelig middag på Altona (som er med i bokserien) sammen med de fra Cappelen Damm, Bjørneby Productions og nærmeste familie. Det ble god mat, taler og blomster. En uforglemmelig dag!

Kø gjennom hele butikken på Narvesen Harbitzhjørnet (Foto: Cappelen Damm)

Alle bøkene gikk på den halvannen timen jeg signerte, og det var dessverre ikke nok til alle. På skjermen ses Tonja Sitara Sanborn i boktraileren Nattmannens datter. (Foto: Unni Bjørneby)

Nattmannen lusket rundt både til skrekk og glede. (Foto: Cappelen Damm)

Slik så det ut utenfor Narvesen. Noen i kø for å få signert bok og mange som ventet på at byvandringen skulle starte. (Foto: Kim Høvig Ruus)

Et hav av mennesker. Forbipasserende måtte gå ut i bilveien for å komme forbi, og biler og busser kom seg nesten ikke frem. (Foto: Erik Blindheim)


Se bilder fra byvandringen

May Lis Ruus 13.06.2012

2 thoughts on “Overveldende lansering

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s