Tilbakemeldinger på bok 3

Det var like spennende å se på mottakelsen av bok 3 som de to første, og igjen har det bare vært en fryd. Jeg blir like glad for hver eneste lille gode kommentar og klarer ikke å la være å samle på dem. Så her kommer et nytt knippe tilbakemeldinger.

• Tine’s blogg: terningkast 5!

Bokpyrens blogg (24.02.2013) Jeg hadde nesten glemt hvor spennende forrige bok sluttet. Lucie våkner og vet ikke hvor hun er og hvorfor. Men hun finner etterhvert ut at hun er i nærheten av gravkrypten i kirken. Etter flere dager unnslipper hun endelig. Denne hendelsen preger boken en hel del, men det skjer også en god del andre ting. Jeg synes boken er godt skrevet og det går veldig fort å lese den. Lucie er en person som det er lett å like og før jeg visste ordet av det så var boken utlest. Jeg gleder meg allerede til å lese den neste.

Adele: Holder nå på å lese bok nr 3. Det er så utrolig spennende at eg nesten ikkje klarer å legge boken fra meg 🙂:) Gleder meg til å lese flere av bøkene.

Anne Grete: Gleeeeeeder meg MAX til bok nr 4 kommer, en rørende, sterk & FLOTT serie!!!

Hilde: Gud så godt du skriver! Så spennende! Jeg er virkelig bergtatt, imponert, har knapt ord! 🙂

Yngve: Nattmannens datter har grepet meg igjen. Klarer ikke å legge fra meg bok 3.

Janne: Er lenge siden jeg har lest bøker som har fått sånn virkning på meg. Sitter her og ser, lukter og hører alt sammen 🙂 Du er super til å skrive 🙂

Karin: Liker veeeldig. Venter på neste jeg også. Abonnerer på den. :0))

Jannicke: Klarer nesten ikke vente på bok nr. 4. 😉 Fantastisk serie!!

Karen: Utrolig spennnende, trodde jeg skulle ha de med på ferie men kunne ikke stoppe å lese.

Ragnhild: Er midt i tredje boka, og koser meg, kjenner enkelte ting heilt inn i sjela, og tykkjer det er både spanande, fryktelig og fint på same tid… Godt me skal fylgja Lucie ei god stund endå… 😉 Gler meg alt til neste bok…

Christine: Jeg er virkelig på kroken. Den er spennende og gripende. Virkelig godt skrevet 😉

Line: Jeg er helt bergttatt, venter bare på neste bok…

• Grete: Gleder meg til i kveld og lesing, bare liker den serien såååååå godt

Edel: Nå gløder vi etter nr 4 😉

Wenche: Du skriver utrolig bra, all ære til deg ♥♥♥

Randi: Du beskriver steder og menneske de møter på gaten så godt at jeg kan vandre der med dem. Du må ha gjort en god research!!

Jannicke: Er hekta og står klar i butikken den dagen de kommer 🙂

May: Er ferdig med bok nr. 3 og synes at det er veeeldig lenge til 17. september !!!! Veldig bra serie som er utrolig godt skrevet :)))

Cathinka: Er ferdig med bok 3 og klarer ikke vente på neste, men likevel litt godt for da får jeg gjort litt annet også;-) Fantastiske bøker ♥

Janicke: Jeg leser for harde livet , digger bøkene dine :))) Men må jo også få med at jeg felte noen tårer underveis 😦 Gleder meg virkelig fremover :)))

Monica: Nettopp ferdig med bok nr 3 og jeg gir terningkast 6 på alle.!!!!!!!! Skulle bare ønske jeg fikk en ny bok hver dag skrevet av deg…… hadde nok ikke fått gjort stort annet i huset da….. Du skriver og jeg nyter…….. tusen takk for vidunderlige timer med livet i Bergen på 1700 tallet…….. kan nesten ikke vente på fortsettelsen. Jeg hekta og VELDIG utålmodig.

Inger: Er veldig fornøyd så langt. Har kommet godt inni bok nr 3 – og den er minst like bra som de to første!

Aud: Da var bok nr 3 i hus. Gleder meg til å begynne å lese. Gleder meg til hver bok. Det er en kjempefin serie.

Edel: Da har jeg fått med meg den 3 boken og gleder meg til neste. Du skriver virkelig godt. Klarer nesten ikke å la være å lese alt på en gang:-)

Janne: Bok nr 3 var like god som de andre. Du skriver utrolig bra May Lis!!!!!!!!! Veldig glad for at jeg bestilte abo på den 🙂

Victoria: Elsker bøkene dine og gleder meg til 4 bok kommer. Jeg må si at denne siden av byen min (Bergen) er en helt annen. Jeg har fått vite mye mer om tiden i gamle dager, og historien om Lucie er bare så fascinerende.

Bente: Denne serien er kjempegod.

Inger: Blir bare bedre og bedre dette!

• Eva: Har kommet halvveis i bok nummer 3 og jeg får for lite søvn. Klarer ikke legge fra meg boka jo. 🙂

• Monica: Lucies gode hjerte og følsomme samvittighet gjør at jeg virkelig er blitt glad i henne. Et godt menneske bare til å elske av hele mitt hjerte …

Marianne: Elsker bøkene dine. Du skriver så levende og fint.

Bente: Kjempe bra serie nett ferdig med bok 3.

Ellen: Jippy!! Nattmannen bok 3 kom i posten i dag, gleder meg til å begynne på den !!

Annicke: Fikk nr 3 idag, kjempefin serie selv om tårene kommer innimellom. Kommer nok på neste byvandring.

Marianne: kjempefin serie 🙂 Gleder meg til neste bok.

Ingrid: Holder på med bok nr 3. Det er vanskelig å legge den fra seg! Veldig gripende og spennende. Gleder meg til å følge Lucie og vennene hennes videre!

Leslie: Juhuui jippi!!!!! Bok tre er like spennende og underholdende som de to første! Fantastisk!!!

Inger Johanne: Leser nå bok 3 og jeg synes det er flott skrevet!

Wenche: Venter i spenning på bok nr.4….. Du kommer til å holde oss i ånde lenge May Lis Ruus…

Kathe: Kjempekoselig serie . Gleder meg til nr 4 🙂

Monica: Fantatisk lesning

Sissel: Gøy serie:-) nesten ferdig med bok 3

Linda: Jeg kjøpte en og hadde bestemt meg for å ta det rolig med lesingen siden det er lenge til neste bok kommer… Men… Leste den ut jeg, serru… Var optimist og la boken fra meg for å se på tv eller finne på noe annet… Men klarte ikke det… Så nå sitter jeg her da…. Og GLEDER meg til bok nr 4 😉

Monica: Fikk kjøpt bok nr 3 i bokhandelen på Oasen, er i full gang med lesingen, spennende. Gleder meg til vandringen i Bergen by nå i august. Tusen takk! Gleder meg VELDIG til timer med fantastisk underholdning nr 4 kommer. Du skriver fantastisk!!!

Tine: Jeg angrer ikke på at jeg bestilte serien. Denne var like spennende som de to andre, og jeg gleder meg til fortsettelsen.

Mina: glede!! 🙂

May-Lis: Jeg er allerede hektet

• • •

Se også tilbakemeldinger på serien

• • •

MLR 2012 – oppdatert 24.02.2013

8 thoughts on “Tilbakemeldinger på bok 3

 1. supre bøker ! du er en dyktig forfatter !
  Ett spørsmål : hvor mye av deg selv og dine opplevelser i livet bruker du i dine bøker ? og lykke til videre med skrivingen ! ❤

  • Tusen takk for det!
   Jeg har hatt et kjedelig liv i forhold til Lucie, må jeg innrømme. Det er ikke mye egenopplevd. Men det bare kommer rekende på fjøler, nesten. Plutselig står det bare en der eller noe skjer. Lange skriveøkter er best, for da er jeg på en måte inne i Lucies hode og ser det hun ser og opplever det hun opplever.

   Av meg selv … det er vel igjen slik at jeg er inne i hennes hode og hennes reaksjoner, handlinger og holdninger er nok påvirket av meg. Samtidig lever hun sitt eget liv i sin egen tid, og det er så forskjellig fra vår tid. Så da må jeg sette meg inn i hvordan hun, som et barn av sin tid, ville reagert. F.eks. med den sterke respekten for lovens og kirkens straffer, skam og skille mellom folk, det er mange ting som ikke er en del av vår hverdag og som jeg bare må tenke meg til hvordan var.

 2. Nettopp kommet hjem fra ny byvandring 27 august. Helt fantastisk historisk, setter byen vår helt i spennende fokus. Takk til «borgermester» Fett , de skjønne fattigjentene for nydelig sang og takk til Gard i nattmannens skikkelse, flott fremførelse. GLEDER meg til bok nr. 4. Hildegunn sebak

  • Så gøy at du hadde en fin kveld! Tusen takk for tilbakemeldingen! Jeg også syntes alle var veldig flinke og at det ble en fin vandring. Ikke minst takket være alle dere som møtte opp! Så takk til deg også. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s