Fredagsbjorr etter byvandring III

Det blir Byvandring i nattmannens fotspor også i år, fredag 30. august kl. 18.00. Det er ingen påmelding, og arrangementet er gratis.

For de som ikke har lyst til å gå hjem etterpå, har vi lagt opp til en liten samling om kvelden. Der er det begrenset antall plasser, og det trengs påmelding til det.

Etter siste stopp på byvandringen som er Manufakturhuset, går de som er påmeldt, videre til Nøstet. På Nøsteboden er det noe handling  i en senere bok, og jeg tenkte å lese fra den boken når vi er der. Og så blir det quiz. Da gjelder det å ha lest bøker, pugget ordforklaringer og blogg! Etterpå kan vi  snakke, mingle og hygge oss. Det blir kun salg av drikke, så sørg for ha spist før byvandringen.

nøsteboden2012

Påmelding: 

Send mail til ml@ruus.net med antall personer og navn. Jeg skal prøve å svare alle om de får plass, men ber om forståelse om det kan ta litt tid. Det er travle dager, så jeg må ta det litt innimellom.

Hvis det blir fullt, kan det likevel bli ledige plasser når det nærmer seg. Derfor er det fint om de som er påmeldt kan gi beskjed om de likevel ikke kan komme, så noen andre kan få plassen.

Følg ellers med på Facebook-siden.

Håper å se dere der! Nattmannen kommer også, har han sagt! 🙂

Vandring.Nattmannensdatter2013

• • •

Se også egen bloggsak med bilder fra Nøsteboden og se Nøstebodens nettside

Tekst og foto: May Lis Ruus 09.06.2013 – oppdatert 13.06.2013

One thought on “Fredagsbjorr etter byvandring III

  1. Ja! Dette gleder vi oss til! Tusen takk for kreativiteten din!

    Jeg har sendt deg en mail ang. tider og steder og alt mellom himmel og jord! Jeg skal ta med meg min kjære mor på dette arrangementer, og hun gleder seg veldig! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s