Sommeraktivitet: Hvor skal Lucie i sommer?

Lucie fortjener litt lykke og glade opplevelser, sol, varme og fri. I fjor var hun blant annet på OL i London, på skrivemuseum i Skottland, på cruise i Østersjøen og i cowboyland i Sverige. Dessuten var hun i Syden og Norden og USA. Hun fikk oppleve sykkelferie, campingferie og badeferie. Hun tok både tog og fly og båt. Og heis.

Skal du ha med Lucie på ferie? Eller blir hun hjemme og nyter sommeren? Vi tar en ny runde med «Hvor er Lucie» i sommer. Ta bilde av boken der du har den med, og send det på en melding, en mail ( ml@ruus.net) eller last det opp på Facebooksiden, så legger jeg det på Facebook og bloggen.

Det vanker en liten premie også. Fem stykker får en Nattmannens datter-forundringspakke (eller Lyche-pose, om du vil).

Avsluttes i slutten av august.

God sommer til alle lesere fra Lucie og May Lis

 

• • •

May Lis Ruus 2013

2 thoughts on “Sommeraktivitet: Hvor skal Lucie i sommer?

  1. Skulle gjerne tatt bok nummer 11 med meg til Østerrike om en uke, men når en først har tittet litt på første side, så vips så er den ferdig lest. Denne likte jeg! Endelig snakker hun ut, og får hjelp. Satt pal fra 17:30 til 22:00, gumlet chips (fy, fy) og leste så øyet ble stort og vått. God sommer May Lis 🙂

    • Sånn kan det gå! Men så slipper du å lure i en uke til hvordan det gikk. 🙂 Jeg er for chips når man skal kose seg enda mer enn vanlig. God tur til Østerrike og god sommer!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s