Byvandring i nattmannens fotspor 2014

nattmannen-byvandringDen fjerde byvandringen i nattmannens fotspor er lagt til fredag 29. august 2014. Oppmøte kl. 18.30 ved Domkirken i Kong Oscars gate.

Omviser er Tryggve Fett, historiker og borgermester i Gamle Bergen. Nattmannen, spilt av Gard Frostad Knudstad dukker opp og forteller om hvordan det er å være nattmann og en far uten barn. Vi får også se noen barnelemmer med vakre sangstemmer.

Byvandringen er gratis, og det er ingen påmelding. Bare still opp!

PROGRAM

Boksignering
Kl. 17.00–18.00:
 May Lis Ruus signerer Nattmannens datter-bøker på Narvesen Harbitzhjørnet (Torgallmenningen 1A). Gratis bøker så langt lageret rekker. Få bok 1, kjøp bok 21 eller ta med dine egne.

Byvandring
Kl. 18.30: Oppmøte inne i Domkirken der vandringen begynner. Vi går til Gamle rådhus der vi får se fangekjelleren innvendig, videre til St. Jørgens hospital, til St. Jacobs kirkegård for fattige og til slutt til Manufakturhuset. På veien ser vi også Stadsporten og stedene der herberget Emmaus, fattighuset Katarinahospitalet og herregården Lungegården en gang lå. Varighet ca. 2 timer.

(Fortsetter under bildet)

Omviser Tryggve Fett (Foto: Hilde Fylkesnes)

Omviser Tryggve Fett (Foto: Hilde Fylkesnes)

Nattmannen og barnelemmene (Foto: Janneche Strønen)

Nattmannen og barnelemmene (Foto: Janneche Strønen)

Nøsteboden

Kl. 20.30: Som på forrige vandring kan de som vil blir med på en sosial sammenkomst på Nøsteboden, som vi siden forrige gang har lest om i Nattmannens datter bok 16. Det blir salg av drikke og suppe for dem som ønsker det, men ellers er det ikke noe annet på tapetet enn å treffes og hygge oss.

Det er begrenset antall plasser, derfor blir det påmelding til dette. Drikke og eventuell mat må kjøpes, men det er ingen inngangspenger.

Foreløpig er det fullt, men vi har en kort venteliste og det er store muligheter for at det blir plass til de som står på den. Send en epost til adressen under om du ønsker å stå på ventelisten.  

Mat:
Nøsteboden lager betasuppe med hjemmelaget brød og smør til kr. 179,- pr. kuvert. De må vite hvor mye de skal lage og vi trenger derfor forhåndsbestilling. Si i påmeldingen om du vil bestille suppe.

Nøstet og Nøsteboden fra forsiden på bok 16 (Ill.: Vebjørn Strømmen)

Nøstet og Nøsteboden fra forsiden på bok 16 (Ill.: Vebjørn Strømmen)

Påmelding til Nøsteboden etter vandringen:

Send en epost til post@nattmannensdatter.no og oppgi et navn og antall personer du ønsker å ha med. Hvis du vil forhåndsbestille mat, må det opplyses om i påmeldingen.

Jeg er så heldig å få hjelp til å organisere påmeldingene. Madam Medhjelperske sitter parat og svarer så snart hun har tid.

Gard Nattmann blir også med til Nøsteboden, og han stiller selvfølgelig opp til både fotosession og signering.

Nattmannen Gard med to lesere, Monica og Camilla, som senere ble modell for Sigri og Beana på forside 16. (Foto: Camilla Hansen)

På Nøsteboden 2013: Nattmannen Gard med to lesere, Monica og Camilla, som senere ble modell for Sigri og Beana på forside 16. (Foto: Camilla Hansen)

Relaterte saker:

Videoer:

• • •

May is Ruus 22.05.2014

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s